torstai 7. marraskuuta 2013

Joulukoristeita ja vauvan tarvikkeita kelpo hinnoin

  Minulla on ollut vaihteeksi pari päivää vapaata ja ajattelin lähteä käymään taas kirppareilla.

  Eilen aamusta suuntasin aluksi SPR:n kirpparille. Sen jälkeen kun se monta vuotta sitten muuttui itsepalvelu kirppiksestä sellaiseksi mitä se on tällä hetkellä, ei siellä ole montaa kertaa tullut käytyä. No päätin mennä katsomaan onko siellä mitään kivaa tarjolla. No ensinnäkin siellä oli pussipäivät, eli hirveät kasat vaatteita ja niitä sai lappaa muovikassiin sen verran kuin halusi ja tämä pussi maksoi 3€. Itse teinkin löytöjä näistä kasoista, mutten viitsinyt kuvia niistä napsia. Enemmänkin olisi varmasti löytynyt jos olisi jaksanut käydä jokaisen vaatteen läpi yksitellen. Muutenkin yllättävän paljon tuli tehtyä löytöjä spr:ltä. Pari vaatetta jäi ostamattakin, sillä niissä pyynti oli turhan kova käytetyksi vaatteeksi.

 Toimiva jouluvalo 2€

 Pronssinen clutch 5€

 Manuaalinen rintapumppu 2€

 Kengät 3€

 Lyhty 0,70€

Vauvanpeitto 3€

  Spr:ltä suuntasin töihin palaveriin jonka jälkeen jatkoin Prismaan ja hakemaan fb-kirppiksen kautta ostamani puuarkun.

Tämä päätyy varmaan lankakoriksi 7€

Näiden jälkeen suuntasin Sepänkylään Fyndiksessä ja Folkhälsanin Retro Bazarissa käymään. Retro Bazarhan on avannut vasta noin kolme viikkoa sitten ja nyt pääsin siellä käymään. Heidän tilat olivat pienemmät mitä olin ajatellut, mutta oikein mukava kirppis oli. Siellä oli myynnissä kaikkea ihania leipomuksia jotka tuoksuivat aivan ihanilta, sekä jos oikein tulkitsin, niin folkhälsanin kurssien tekeleitä tms. Fyndistä taas oli laajennettu sitte viime käymiseni jälkeen.

 Brio fleecepussi vaunuihin 4€ RB:stä (ollut joskus musta, auringon haallistama, muuten 
hyvässä kunnossa)

 Eva Solon kahvikeitin joka minulla itselläni tulee muuhun tarkoitukseen 5€ RB:stä (Ilmeisesti ollut yrityslahja tms. kannessa ja kyljessä lukee Wärtsilä, mutta ei haittaa, tämän ovh on 71,90€)

Hopeinen lautanen kynttilöille 2€ Fyndis

  Tänään päädyin jatkamaan kirppis kierrosta. Suuntasin aluksi Oma torille. Lapsena jostain syystä käytiin siellä usein varsinkin mummun kanssa. Sieltä tuskin koskaan löytyy ostettavaa ja siellä on ollut niin kauan kuin muistan samat rojut ja roskat myynnissä. Toisaalta Omalta torilta voi tehdä hyviäkin löytöjä, mutta ei kyllä minulle oikein sellaista vaikkakin tällä kertaa tein (ihme) pari löytöäkin

 Joulupalloja 1,20€/rasia

 Valkoinen sisätyyny 40x40cm 2,50€

Virkattuja pitsiliinoja

Omalta torilta jatkoin Suvikirppikselle. Kaiken näköistä oli ja muutama ostos löytyi sieltäkin.

 Hopea joulukoriste 2€, iso kynttilä 6,95 (paloaika 100h, tämä oli suvikirppiksen "myymälän" tuote)

Valkoinen body 0,20€, Benettonin body 1€, Benettonin puuvillahousut 2€, H&M tossut 1,80€

  Tällaisia löytöjä tällä kertaa. Menihän näihin nyt kaiken kaikkiaan sellaiset vajaa 50€, mutta jos miettii mitä nämä taas uutena maksaisivat niin summa hipoisi helposti yli 200€ :O Kyllä se kirppistely on vain fiksua ja kannattavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti