torstai 31. lokakuuta 2013

Rakenneultra 21+2

  Meillä oli muuten rakenneultra eilen. Siellä pirpana köllötteli melko rauhassa ja maiskutteli suutaan välillä. Ja voi kuulkaa mikä asento hänellä olikaan; jalat oli tuossa kropan edessä polvet ja jalkaterät lähes suussa :P Muuten kaikki näytti hyvältä: sydämen kaikki lokerot löytyi, aivot, virtsarakko, mahalaukku, pallea ja kaikki tarvittava näkyi, mutta napanuorassa oli vain kaksi suonta normaalin kolmen sijaan ja kuten olinkin epäillyt, istukka on edessä ja kaiken lisäksi se on vielä tuolla kohdunsuulla asti eli todella matalalla. Sain kontrolliajan viikolle 28 jossa tarkastetaan onko istukka noussut ylemmäs, ettei tartte keisarinleikkauksella pihalle tulla ja että pirpana kasvaa normaalisti kahdesta suonesta riippumatta.

Sukupuolta emme halunneet edes tietää vaan jätämme se salaisuudeksi loppuun asti.

Painoarvio oli 398g (nyt siis rv 21+3) eli vähän pienempi on kuin viikkojen mukaan olisi, mutta ei niin että LA lähdettäisiin muuttelemaan. Päänmitta 48mm (vastaa 20+3) ja reisiluu 34mm (vastaa 20+5).

Meidän pirpana 9 viikkoa sitten rv 12+3
Meidän pirpana eilen rv 21+2
P.s. Toissapäivänä ihan ensimmäistä tuli hieman veristä vuotoa yhdynnän jälkeen, kyllä säikäyttikin. Ultrassa käskettiin seurailla asiaa ja jos alkaa tulla enemmänkin niin soittoa synnärille sitten, katsotaan sitten vuotojen mukaan jos lääkäri joutuu antaa yhdyntäkiellon :S

P.p.s. Selkä alkaa ilmeisesti jo ärtyä enemmän tästä raskaudesta, illalla töissä ihan loppuvuorosta ja kotona oli kyllä niin vaivanloista kävellä kun alaselkää särki (olin melkein 12h yhtä jaksoisesti seisaaltaan niin toisaalta ei ihmekään), mutta uni ja lepääminen auttoi onneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti