keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Potkuja ja tuntemuksia

  Hassua, mutta raskaus menee jo viikoilla 23+2. Aika on mennyt hirveän nopeaa ja eihän tässä ole kuin vajaa 17 viikkoa laskettuun aikaan. Okei onhan tuo pitkä aika vielä, mutta kyllä sekin menee niin että hups vaan. Töitä pitäisi tehdä vielä kaksi ja puoli kuukautta (joka toisaalta on tosi vähän enää sekin) ennen kuin äitiysloma alkaa. Tässä on kyllä kaikkea kivaa vielä tiedossa ennen laskettua aikaa kuten masukuvaus, viikon talviloma parin viikon kuluttua, Volbeatin keikka, reissu Uumajaan ja joulu :D Katsotaan nyt josko päästäisiin ennen vauvan syntymää muuttamaan uuteen asuntoonkin.

  Viime viikon torstaina sain tuntea parit oikein kunnolliset potkut, kun tähän asti on tuntunut lähinnä pientä kutitusta/kuplimista niin nyt pirpana otti ja potkaisi niin, että se tuntui vatsan päällä olevaan käteen saakka. Tällaisia potkuja tuli vain ihan muutama ja tottakai kun yritettiin laittaa N käsi mahan päälle jotta hänkin tuntisi potkut, niin eihän pirpana sitten suostunut enää potkimaan. Nyt hän onkin päivittäin potkinut jo näitä kovempia potkuja ja tuntuu melkein siltä kuin hetkellisesti joku lihas kramppaisi tai jotain sellaista.

  Mahakin näkyy jo selvästi vaikkei se kovin suuri olekaan. Viime viikolla en muistanut ollenkaan ottaa masu kuvaa, mutta katsotaan jos tällä viikolla saisi aikaiseski niin olisi sitten sitä vertailtavaa taas. Niin ja inhottavaa närästystä on jo nyt ollut parikin viikoa varsinkin iltaisin. Viikon päästä on myös se masukuvaus. Vielä kun keksisi mitä pukea päälle ja kuinka laittaa hiukset. Ehkä sen jälkeen voisin esitellä oman pärstänikin täällä blogin puolella, ei tarvitse kenenkään arvailla minkäs näköinen nainen täällä kirjoittelee :P Katsotaan katsotaa...

  Tällaisia vähän sekalaisia kuulumisia tälle päivälle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti