perjantai 8. marraskuuta 2013

Paikat kuntoon

  N oli vajaa kaksi päivää reissussa ja eilen kun tulin käsityö kurssilta kotiin, hän vain sanoi että pitää talon vikalistalle käydä kirjoittamassa ovenkahvastamme. Luulin vain, että nyt hänellä meni hermot siihen kun kahva heiluu kuten se on tehnyt koko sen ajan mitä olemme tässä asuneet, mutta ei hän pläjäytti kohta, että koko kahva oli jäänyt käteen. Kumma kylläkin, että se vasta nyt jäi käteen. No käytiin kirjoittelemassa asiasta vikalistalle ja laitoinpa samalla siihen vessan altaan viemäristä joka ei yrityksistäni huolimatta vedä kunnolla sekä vuotavasta bideestä joka valuttaa kivan lätäkön aina lattialle.

  Tänään kymmenen aikaan huoltomies soittelikin koskas vois tulla fiksaamaan nämä. No pomppasin samantien sängystä ylös, puin ja painuin avaamaan oven. Oven lukon tms sisällä oli vähän enemmänkin rikki tavaraa kuulemma, mutta korjattua saatiin ja nyt se kahvakaan ei heilu enää. Altaaseen laitettiin lipeää ja voi kun nätistä viemäri taas vetää ja bidee vaihdettiin niin sekään ei enää vuoda. Olen tyytyväinen, että saatiin heti tänään nuo kaikki korjatuksi niin ei tarvitse niitä murehtia.

  Tänään olen saanut aikaiseksi jopa ommeltua ja ripustettua makkariin yhdet verhot, joskin sain takuta ompelukoneen kanssa pitkän tovin. Katsotaan jos huomenna saisin vielä ommeltua keittiön verhot ja ripusteltua paikalleen, sillä täksi illaksi pitää mennä taas töihin. Huvittaisi kovasti tehdä joku suursiivouskin jotta saisi joulukoristeita alkaa pikkuhiljaa laittaa paikoilleen, mutta aikaa ei ole aivan tarpeeksi ja motivaatiokin on vielä hieman hukassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti