torstai 7. elokuuta 2014

Päivä huvivaltiossa

  Menneenä perjantaina otimme äitini ja siskojeni kanssa suunnaksi Alahärmän ja Powerparkin. Edellisestä huvipuisto käynnistäni on pari vuotta ja edellisestä powerpark käynnistäni olikin tullut kuluneeksi hurjat 8 vuotta vaikka lähellä paikka onkin. Pitkästä aikaa pääsin siis huvipuistoilemaan. Sääkin oli erittäin suosiollinen, aurinko paistoi, muttei porottanut koko päivää joten ihokaan ei palanut.

Vuoristoradat aiheuttivat sopivaa jännitystä ja tunnetta mahanpohjassa ja hauskaa oli. Ennen ihmettelin kuinka ihmiset "pystyvät" kiljumaan laitteissa kun itse olen lähinnä kihertää naureskellut, mutta enpä ihmettele enää. Useammassakin laitteessa tuli niin kiljuttua kuin naurettua sekaisin.Kävimme välillä huvipuiston luona olevassa kauppakeskus Roadhousessa syömässä. Keväällä avattu kauppakeskus ei ollut mikään hirveän suuri, mutta ihan sopiva. Keskuksesta lisätietoja löytyy täältä. Syömässä kävimme heidän omassa hampurilaispaikassa nimeltään Junker. Ihan hyvää ruokaa oli, joskin ei mitään kovin halpaa. Finnmarin sisustusliikkeestä kotiutin muutaman tekokukan kun en oikeita leikkokukkia malta koskaan ostaa.

Kaiken kaikkiaan reissu oli oikein mukava ja äivä meni nopeasti ja vaikka Victoria oli mukana kaikki sujui oikein mallikaasti.

3 kommenttia:

 1. Mä oon sellanen hurjapää et joka kesä on pakko päsätä jonnekin huvipuistoon ja juoksemaan laitteissa :D Tänä kesänä nyt en oo päässyt :D
  Kivoja kuvia oot ottanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minussa myös hurjapään vikaa, mutta huomaa ettei ihan samalla lailla enää kuin vaikka 5 vuotta sitten.
   Ihan ymmärrettävää ettet ole päässyt :) ensi kesänä viimeistään sitten.
   Kiitos, ihan puhelimella napsin.

   Poista
 2. Itse oon kotoisin tuolta alahärmästä :) Käytiin myös katsastamassa tuo roadhouse ja ihan kiva paikka!

  VastaaPoista