tiistai 5. elokuuta 2014

Helteitä paossa ja hetkellistä viilennystä

  Useamman viikon ajan Vaasan seudulla, kuten muuallakin maassa, ollaan saatu nauttia ihanista helteistä. Välillä nämä kelit eivät kumminkaan ole niin kivoja kuin voisi ajatella. Iltapäivät oleskelen pääosin pikkuisen kanssa sisällä sillä niin Victorialle kuin minullekin tulisi hirveän kuuma pihalla ja vaikka mentäisiinkin ulos, ei siellä kauaa voida olla. Ihoni sävyltään sellainen, että palan helposti ja rusketun huonosti. Ei huvita yhtään läträtä valmiiksi hikisille iholle aurinkorasvaa joka ei kumminkaan imeydy.

Viime viikolla kun minulla oli auto käytössä, lähdimme hellettä pakoon lähi ostoskeskukseen. Kyllä olikin mukavaa kun sai edes hetken olla hyvin ilmastoidussa tilassa ja kotiin ei olisi huvittanut palata.

Muutamat ostokset tuli tehtyä samalla reissulla.

Victorialle Newbie body KappAhlista 5€ ja mekko -body H&M:stä 5€.
 
Victorialle myös ihana hattu h&m 5€.
Minulle huivi ja shortsit (joita en saanut kuvattua) Prismasta. Molemmat -30% alennuksella.

  Täksi viikoksi luvattiin oikein superhelteitä ja eileen mittari näyttikin korkeimmillaan +32 varjossa. Tänään taidetaan kivuta samoihin lukemiseen. Joka tapauksessa eilen aivan yhtäkkiä sää muuttui ääripäästä toiseen kun ulkona tuuli alkoi viuhua ja vettä tulla lähes vaakatasossa ukkosen jylistessä taivaalla. Saatiin kesän toiset tulvat tännekin ja meidän lähellä sattui yksi rakennuspalokin. Me istuimme onneksi Victorian kanssa kotona sisällä myrskyn alkaessa ja se jatkuikin aika vaihtelevasti iltaan saakka.

Keskustassakin näytti tältä. Kuva mmm Vaasa
  Tällaisia viilennyksiä helteiden keskellä ollaan saatu kokea täällä päin. Miten itse helpotatte oloanne näillä säillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti