torstai 21. elokuuta 2014

House Onni - "Onni on järjestyksen ja kaaoksen täydellinen sekoitus"

  Alkukuusta postilaatikosta kolahti sisään SOK:n lehti Yhteishyvä. Minulla on tapana selata kyseinen lehti hyvien ruokaohjeiden toivossa, mutta tällä kertaa silmääni osui jotain ihan muuta. Nimittäin S-kauppojen oman tuotemerkin House:n uusi yhteistyömallisto Onni. Sen on suunnitellut designyritys Muovo jonka takana on suunnittelijat Anni Kääriä ja Sanna Lehti. Teemana on erilaisten viivaelementtien käyttö ja hallittu kaaos.

Onni -mallistoon kuuluu niin pussilakanasettejä, tyynynpäällisiä, kauppakasseja kuin keittiöpyyhkeitäkin, mutta ne mistä itse innostuin eniten ovat sisustusesineitä. Mallistosta löytyy aivan ihania metallikoreja, tuikkutaloja ja lehtiteline jotka näyttävät viivojensa vuoksi hieman kalanruotomaiselta.

Laitoin toissapäivänä tilauksen menemään Prisman nettisivuille isosta metallikorista sillä täällä meillä tuota isompaa kokoa ei liikkeessä ole ainakaan nettisivujen mukaan. Tänään olisi tarkoitus hakea tuotteet ja samalla metsästää Prismasta pari malliston lyhtyä kotiin.

Tuotteet Prismoista ja Sokoksista.

 Kuvat: Yhteishyvä. Rajasin kuvat sopivaksi kirjoitukseeni.

  Oletteko itse törmänneet malliston tuotteisiin ja tykkäättekö?

2 kommenttia:

  1. Näihinpä juurinkin olen törmännyt. Tuo lehtiteline on olis tosi kiva. :) Ja näitähän sitten arvotaan mun blogissa.. :)

    VastaaPoista