tiistai 30. heinäkuuta 2013

Hys hys

  Ohhoh, kylläpä aika juoksee kun on taas töissä. Kesälomani siis loppui pari viikkoa sitten ja nyt on kaksi viikkoa aherrettu taas töissä. Blogin päivitys tahti on hieman pidentynyt kun asiaa ei ihan mahdottomasti ole ollut varsinkaan kun päivät noudattavat aika samanlaista ohjelmaa.

  Töissä on nyt ollut hieman erikoisempaa, sillä itse sijaistan pomoni kesälomaa, joten olen apulaisravintolapäällikkönä kuukauden ajan. Hirveästi yritin miettiä kaikkea tarpeellista kysyttävää ennen kun sijaisuuteni alkoi, mutta eipä kyllä tullut paljoakaan mieleen, verrattuna siihen mitä viikossa on jo kerennyt ilmetä. Onneksi töissä on kumminkin vuoropäälliköitä joiden kanssa voidaan pähkäillä asioita ja täällä nyt on saman firman yksiköitä useampi niin on helppo soittaa toiseen yksikköön jos jotakin ei omien vp:den kanssa osata. Itselläni siis tuli tässä firmassa kesäkuussa täyteen kolme vuotta ja syyskuussa tulee täyteen 5 vuotta alalla. Vp vuoroja olen tehnyt vasta vuoden ja neljä kuukautta, joten kaikki asiat eivät kumminkaan ole vielä hallussa. Eiköhän näistä tulevista viikoista selvitä joka tapauksessa.

  Sellaista tulin myös kertomaan, että meidän talossa tapahtuu isoja muutoksia tulevaisuudessa, mutta niistä lisää sitten myöhemmin :) Nyt vielä ihan hys hys jonkin aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti