maanantai 1. heinäkuuta 2013

Vilinää viikonloppuna

  No niin, nyt on tapahtuman täyteinen viikonloppu taas takana päin. Paljon kerkesikin tapahtumaan :)

  Perjantaina ei muuten tapahtunut mitään, mutta illemmalla tapasin kaveriani keskustassa jäätelön ja "ostoskierroksen" merkeissä. Oli kiva päästä pitkästä aikaa näkemään sillä kovin usein ei keretä omien kiireidemme ja erilaisten työaikataulujen takia näkemään edes.

  Lauantain ohjelmana oli yhden lahjakortin törsääminen ja ristiäislahjan ostaminen N tulevalle kummitytölle. Kerrankin minulle ei tarvinnut hankkia mitään :P No lahjakortilla löysimme N:lle puvun ja ristiäislahjaksi löysimme aivan ihanan mekon, helistimen jota meiltä toivottiinkin, sekä minikokoinen rannekoru johon vanhemmat saavat kaiverruttaa mitä haluavat. Kaupunki kierroksen jälkeen vielä N äidin sekä isän luona. Loppu ilta menikin kotona telkkaria kattoessa.

  Sunnuntaina olikin ihanan pikku neidin ristiäiset joissa vierähti muutamakin tunti. N:stä saatiin oikein komea kummisetä ja voi kun sen syliin sopii (joo mahtuu mutta myös ulkonäöllisesti sopii) tuommoiset pienet nyytit. Tottakai oma vauvakuumeeni nosti taas päätään kun sai seurata sitä meininkiä. Kävimme illalla vielä ulkona syömässä N ja parin muun kanssa ja illemmalla pistimme kotia valmiiksi kuntoon tulevaa reissua varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti