maanantai 12. elokuuta 2013

Viikko 32

  Minun piti tehdä viime viikolla ainakin kaksi postausta, mutta jestas minne kaikki aika juoksee kun en ole taaskaan kerennyt tekemään yhtään postausta.

  Reilu viikko takaperin perjantaina olin viettämässä hyvän ystäväni 25 -vuotis syntymäpäivää ihanassa säässä piknikin merkeissä. Kun muut jatkoivat viihteelle puolenyön paikkeilla, niin itse polkaisin kotiin nukkumaan. Lauantaina kävimme N ja hänen perheensä, sekä perhetuttujen kanssa pelailemassa minigolfia Vaskiluodon Botnia Golfissa. Kävin kyseisellä radalla pelaamassa ensimmäistä kertaa ja tykkäsin kyllä. Sunnuntaina meillä oli työpaikan kesäjuhlat. Menimme samaiselle minigolf radalle missä olin ollut edellisenä päivänä ja sieltä jatkoimme yhden työkaverin asunnolle istumaan iltaa. Itse en tälläkään kertaa jatkanut baariin, sillä aamulla piti aikaisin töihin.

  Viime viikolla oli myös Vaasassa joka vuosi järjestettävä Taiteiden yö. Itsekseni siellä aluksi kiertelin ja kävin katsomassa joitakin esityksiä, mutta siskoni liittyi seuraani pari tuntia myöhemmin. Oli kiva päästä juttelemaan siskon kanssa kunnolla kahdestaan sillä kerrottavaa löytyi taas aika paljon kummaltakin. Ihan kivoja esityksiä ja juttuja oli eri paikoissa. Muutaman tanssi esityksen kävin katsomassa, myös Loftetin käsityöläistorilla tuli pyörähdettyä. Yhdeksän jälkeen Hoviskalle ja siitä Leipikselle N ja muutamien muiden kanssa. Tosi kaunis sää oli suurimman osan ajasta, mutta kotiin lähtiessä yöllä satoikin vettä. Mahdollisesti kuvaa/videota tulee myöhemmin.

  Muuten viime viikolla ei sitten hirveästi tapahtunutkaan. Tällä viikolla olen viimeistä viikkoa RP sijaisena, mutta vapaa-ajalle ei ole vielä tiedossa minkäänlaista ohjelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti