maanantai 15. heinäkuuta 2013

Mustikka-vadelmapiirakka

  Viime päivinä ei ole tapahtunut paljoakaan meidän elämässä. Itse olen sairastamisen jälkeen vain ollut ja viettänyt loman viimeisiä päiviä nukkumalla pitkään ja rentoutumalla. Joskin olemme yhdessä käyneet puolenyön jälkeen hakemassa jätskiä abc:ltä, katsoneet ihastuttavaa komediaa Big Bang Theory, paikanneet pyöräni kumin, siivonneet auton sisältä ja käyneet yksissä rippijuhlissa.

  Tänään olikin poliaika josta mainitsin viime viikolla. Sain tunnin odotella lääkärille pääsyä ja sisällä meni ehkä max 5 minuuttia. Kyllä siellä kurkussa jotain on, että laittavat minut leikkausjonoon. Leikkaukseen pääsen sitten joskus.

  Olemme tässä jonkin aikaa puhuneet myös oman asunnon ostamisesta, sillä vuokraa maksaa jotenkin turhaan, olisi mukavampi lyhentää lainaa jolloi asunto loppujen lopuksi on sitten meidän. Hirveästi emme ole vielä katselleet myytäviä asuntoja. Tänään kävimme pankissa kysymässä paljonkohan he lainaa meille myöntäisivät, mutta emme saaneet vastausta kysymykseemme liian vähäisten työntekijöiden vuoksi, joten he ottavat huomenna yhteyttä. Mutta katsotaan nyt löydämmekö mitään sopivaa asuntoa joka kelpaisi molemmille.


  Aikasemmin pistin hösseliksi ja päätin tehdä piirakan, kun aineksiakin löytyi kaapista. Nyt saakin herkutella marjapiirakalla samalla kun katsoo BBT:tä. Huomenna alkaakin taas arki kun loma loppuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti