keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Nielutulehdus... TAAS

  Tässä on viimeisen viikon verran sairasteltu jonkin verran. Jo reissussa ollessa nieluni oikea puoli alkoi turvota ja nieleminen särkeä ja särky heijastui myös korvaan. Tämä tauti tai mikälie on minulle entuudestaan tuttu sillä 3,5 vuotta sitten jouduin tiputukseen muutamaksi päiväksi kun en kyennyt nielemään mitään muuta kuin sylkeä. Sen jälkeen sama tauti on tullut tasaisesti noin puolen vuoden välein.

 Onneksi reissussa tauti ei iskenytkään kovinkaan pahasti, mutta takaisin tullessa sain jo napsia buranaa tasaisin väliajoin. Lauantai meni vielä ihan hyvin, mutta sunnuntaina olinkin jo kuoleman kielissä. No ei aivan sentään, mutta kivun lisäksi kuumetta ja väsy. Kävinkin varailemassa työterveyteen ajan tiistaiksi.

  Tiistaina en syönyt ennen lääkärissä käyntiä mitään (sillä tiesin, että haluavat kumminkin ottaa nieluviljelyn) joten bussimatka oli aika tuskaistä tärinää ja etoi koko ajan. Kuumetta 37,7, pikatesti oli negatiivinen, tulehdusarvot melko korkeat. Lääkäri määräsi antibiootit ja laittoi vielä nenä-, korva- ja nielupolille tiedot tästä hommasta josko ottaisivat minut nyt leikattavaksi kun eivät 3,5 vuotta sitten leikanneet. Nyt odottelenkin soittoa sieltä ja jos ei kuulu niin työterveyden lääkärille viestiä perjantaina.

  Eileen olikin jo vähän virkeämpi olo kuumeesta huolimatta ja tänään oikeastaan ollut ihan normaali olo. Mutta olipa tosi kiva viettää lomaa kipeänä, onneksi näin nopeaa meni ohi ja lomaakin jäljellä vielä 5 päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti