torstai 18. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 18. luukku - Kiinnostuksen kohteena vaatteet

  Vähän erilaista joulukalenteri asiaa tähän väliin.

  En usko, että täällä blogissa minusta huomaisi, että pidän vaatteista ja muodista. Olen aina seurannut muotia edes jonkin verran. Koulu aikoina enemmän ja nykyään vähän vähemmän. Nykyään omalla kohdalla vähemmän, koska vartaloni muuttui melkoisesti raskauden myötä, enkä oikein tiedä mikä sopii minulle ja mikä ei. Tämän vuoksi ilahtuisinkin jos pääsisin joskus väri- ja tyylianalyysiin. 

Lasten "muotia" taas seuraan paljon enemmän juuri sen vuoksi kun kotoa löytyy oma pieni tyttö jota pukea. Victorialle on ihana shoppailla vaatteita, kunpa vain sitä rahaakin löytyisi sen verran, että voisi hankkia kaiken mitä haluaisi.

  Vuonna 2011 tilailin paljonkin vaatteita netistä ja nykyäänkin selaan tarjonnan netistä ja saatan sitten käydä sovittamassa vaatetta kivijalkamyymälässä. Ihan fyysisillä liikkeillä on mielestäni suuri merkitys siinä, että pääsee sovittamaan tuotteita jos ei ole varma sopiiko juuri kyseinen vaate minulle. Ei välttämättä tarvitse tilata netistä turhaan useita kappaleita vaatteesta vain sovittaakseen mikä on sopivin koko. En kumminkaan jaksa sitä, että tuotteet täytyy palauttaa jos ne eivät ole sopivia. Siltikin teen ostokset mieluiten netissä, sillä lähes aina jokaiseen nettikauppaan löytyy erilaisia alennuskoodeja tai tarjouksia joita ei kivijalkamyymälässä ole. Nettikaupoista näkee kaikki tuotteet helposti selaamalla, toisin kuin liikkeessä erilaisia vaatteita on samassa rekissä useampiakin niin ettei niitä erota kunnolla ilman lähempää tarkastelua eikä kellään ole aikaa käydä joka rekkiä ja hyllyä läpi.

  Kun minuun otettiin yhteyttä vaatekauppoja.fi sivustolta, lähdin mielelläni mukaan yhteistyöhön. Vaatekauppoja.fi on nettisivu, joka kerää sivustolleen niin muotiuutisia, vaatealan artikkeleita, alennuskoodeja ja sivustoja jotka myyvät tiettyjä merkkejä. Vaatekauppoja.fi ei itse myy vaatteita vaan heidän sivultaan löydät linkit niin lastenvaatteita, naistenvaatteita sekä ulkoilu- ja urheiluvaatteita myyviin nettikauppoihin. Sivuilta löydät ajankohtaisimmat tarjoukset useille nettikaupoille ja voit siten vertailla parhaimpia hintoja kauppojen kesken. Todella kätevä nettisivu ainakin minun käyttööni, sillä en tilaa mistään ennen kuin olen tarkistanut onko kyseiselle kaupalle alennuksia sillä hetkellä.

Kuva kaappaukset vaatekauppoja.fi:stä

Joululahjoja ei taida saada enää tilattua jouluksi, mutta esimerkiksi nyt kannattaakin käyttää tilaisuus hyväksi ja tilata vaatteet uuden vuoden pippaloihin tai vaikka uuden vuoden treeneihin vaatekauppoja.fi:n kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti