keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 17. luukku - Enkeleitä sekä valonlähteitä

  Victoria raukka on flunssassa, joten jätettiin tämän päiväinen vauvauinti välistä, jottei tartuteta muille vauvoille mitään pöpöä. Uinnin peruuntumisen vuoksi, lähdin viettämään iltaa bloggaaja kollegoiden kanssa sisustusliike Waasa Maisoniin.

Kyseessä on minulle uusi tuttavuus siinä mielessä, että nimen olen kuullut, mutta käynyt en ole. Liikkeestä löytyi Riviera Maison tuotteita, sekä monia muita sisustustuotteitakin kuten Kylie Minoquen suunnittelemia tyynyjä sekä peittoja. Myynnistä löytyi muuten korujakin.

Riviera Maisonin tuotteet ovat minun mielestäni pääosin aika romanttisia, joten ne eivät meidän kotiin sovi, mutta löytyi sieltä muutamia ihan kivojakin juttuja.

Tällaisen enkelin kotiutin meille.

2 kommenttia:

  1. Meillä on tuo samainen keskikokoinen enkeli, se vaan oli niin kauniin "harras" ja silti pelkistetty, kävin monta kertaa ihailemassa, kunnes vihdoin maltoin ostaa - nyt se on oikealla paikallaan olohuoneessa. valoisaa joulunodotusta koko teidän perheelle. Nauttikaa lumesta.
    ps. ja juu tuo Waasa Maison on ihana puoti, mutta harkiten sopii meillekin, mutta aina siellä jotain mukaan tarttuu. Itse ihastuin tietysti näin joulunalla kynttilämaljoihin. (Löytyy vanhasta blogista- Waasa Maisonin esittelyn kohdalta)

    VastaaPoista
  2. OI kaikkia kauniita juttuja, tonne sais kulutettua euron jos toisenkin :D paranemisia pikku Victorialle <3

    VastaaPoista