lauantai 13. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 13. luukku - kuulumisia

  Puoliväli kohti joulua on jo ylitetty ja ajattelin tähän väliin kertoa meidän viikosta. Viikko alkoi löllöttely päivällä eli oltiin vaan kotona ja yökkäreissä koko päivän. Tiistaina aloitin päiväni Jillian Michaelsin 30 day shredillä. Päivä oli tavanomainen muuten. Keskiviikkona aamulla jumppailtiin myös ja illalla suunnattiin vauvauintiin. Torstaina taas jumppailtiin ja leivottiin keksejä perjantaiksi ja illalla suuntasin pitämään Tupperware kutsuja. Perjantaina aamu alkoi kuten kolme edellistäkin ja sen jälkeen suunnattiin viettämään pikkujouluja muiden mammojen ja vauvojen kanssa. Tänään aamu ja päivä on käytetty siivoiluun sillä meille tuli vieraita kuuntelemaan Partylite kutsuja. Tulipahan tehtyä joulusiivot samalla. Huominen jännittää, sillä kymmenen ja puolen kuukauden mammalomailun jälkeen palaan osittain takaisin töihin.


 Victorialle kuuluu hyvää, hampaita on kuusi ja taitoja paljon. Tällä hetkellä V:n lempparijuttu on seisoskella päivät pitkät tukea vasten. Neiti seisoo siis ihan kaikkialla mihin vain onnistuu nousemaan. Kaikki revitään alas sohvilta ja tasoilta eikä mitään jätetä rauhaan. Johdot ja pistokkeet kiinnostavat edelleen. Neiti tuntuu ymmärtävän enemmän koko ajan ympärillä olevaa ja rengas osattiin painaa ja soittaa hienosti. Kymmenen päivää niin meidän vauva on jo kymmenen kuinen. Meillähän ei kymmenen kuukautis neuvolaa ole, mutta taidan käydä jossain välissä mittaamassa V:n pituuden sekä painon.


  Kiirettä on pitänyt, mutta ei kumminkaan liian. Stressiltäkin on pääosin vältytty. Mitenkäs muilla joulun odotus on mennyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti