sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Edullisia ostoksia kirppistellen

  Tällä viikolla on tullut taas kierreltyä näitä Vaasan kirppiksiä. Keskiviikkona lähdin käymään adam&ewassa oikein ajan kanssa. Kaikenlaista siellä taas olikin myynnissä niin rojusta ja ylihintaisista tuotteista kivoihin juttuihin. Lähdin kierttämään silmällä pitäen syys- tai talvikenkiä, äitiysvaatteita, imetystyynyjä sekä makuu- tai lämpöpussia pirpanalle. Yhden imetystyynyt ja lämpöpussin bongasinkin, mutta toinen oli auttamatta liian kallis ja toinen huonolaatuinen ja lähes rikkinäinen. Kenkiäkin oli kaiken näköisiä, mutta kaikki kivat yleensä pari kokoa liian pieniä :( Joka tapauksessa tein kyllä muutaman löydönkin; vaikka laukkuja minulla on riittämiin, niin ostin yhden kivan 3€:lla, jonkinlainen magneettinen tms. kynsilakka lähti eurolla matkaan, harmaa huivi löytyi parilla eurolla, pirpanalle löytyi söpö nallehaalari ja sitten vielä neljä lampunvarjostinta (kaksi pöytälampulle, kaksi jalka- tai kattolampulle, nämä tulevat olemaan diy lamppuhin).

 Tämä on oikeasti sellainen tummanharmaa. Ihana tuo häntäkin :D

Laukku. Muista en jaksanut ottaa kuvia, kynsilakka on ihan tumma, lampunvarjostimet valkoisia ihan perus 
varjostimia ja huivi on pesussa niin ei päässyt kuvattavaksi.

  Lauantaina päivällä lähdin käymään Suvi-kirppiksellä ja siellä ostoslistalla oli samat jutut joista yhden saakin yliviivata :) Löysin nimittäin Pikkupiian imetystyynyn ja yllätys löytönä nappasin mukaan pinnasängyn peiton. Näiden lisäksi tumput, töppöset ja pipokin löytyi edullisesti.

 Imetystyynyt löytyi kympillä.

 
 Valkoinen täkki 7€

Tumput ja töppöset 0,50€ samoin pipo.

  Mustasaaren puolelle sepikseen on noin viikko sitten avattu Retro Bazar niminen uusi kirppis jossa pitäisi Fyndiksen lisäksi käydä piipahtamassa joskus lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti