maanantai 7. lokakuuta 2013

Messuilua

  Viime viikko on ollut pääosin aika tylsä. Maanantai - torstai aamuisin tulikin nukuttua pitkään ja otettua rennosti ja illat menivät töissä. Pikku hiljaa alkaa muuten käymään jaksamisen päälle nuo työt. Tai siis kroppa jaksaa, mutta motivaatioita ei ole nimeksikään ja kun tietää millaisia illat töissä on nyt pidemmän aikaa olleet, niin ei kyllä kiinnostaisi rehata itseään sinne. Perjantai meni rennosti vapaa päivää viettäen. Lauantaina suuntasinkin äitini kanssa Seinäjoen käsityömessuille ja sen jälkeen menin muutamaksi tunniksi vielä töihinkin.

  Messuista en hoksannu ollenkaan ottaa kuvia sillä olin niin keskittynyt tarjontaan ja löytämään kaikkea kivaa. Messujen järjestäjäkin oli vaihtunut sitten viime vuodesta ja mielestäni messut vaikuttivatkin paremmilta ja niitä mainostettiin internetissä ainakin enemmän viime vuoteen verrattuna. Aluekin oli jaettu jotenkin fiksummin, mutta moitittavaa löytyi siitä, että osa käytävistä oli leveitä ja osa todella kapeita joka aiheutti hankaluuksia näkemiseen joidenkin pisteiden kohdalla. Näytteille asettelijoita oli tälläkin kertaa paljon ja aikalailla jokaiselle löytyi jotakin. Messuilta menimme vielä syömään Amarilloon joka oli todella täys ja ruokaa sai odotella aika kauan ja ruuan saatua saimme todeta, että osa bataateista oli puoliksi raakoja :( Mutta muuten ruoka oli ihan ok.

  Tällaisia löytöjä tein messuilta :)

 TattyTeddy leimasimia löydettiin 14kpl paketti 29,90 ja jaettiin se puoliksi.

Tarroja esimerkiksi joulukortteihin.

 Hellusia 3D nallukoita.

 Skräppi papereita ja ihania kortteja

 Kaksipäinen tunisialainen virkkuukoukku ja lankaa 50% alpakkaa/50% villaa

  Päätin kyseisillä messuilla, etten mene Tampereen vastaaville tänä vuonna ollenkaan. Tarjontaa siellä on enemmän, mutta suunnilleen samoja juttuja sieläkin.

  Sunnuntai päivä meni myöhään nukkuen, N kanssa ollen kotona ja pikaiseen kävimme myös N isän luona. Eli ei mikään kummoinen viikko ollut minulla taaskaan.

P.s. Tänään viikkoja 18+0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti