keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Maakuntamatkailua

  Meillä on ollut aikeissa lähteä Seinäjoelle ostoksille äitini ja siskojeni kanssa jo äitienpäivästä lähtien ja tarkoitus olikin käydä jo toukokuussa, mutta pienien esteiden vuoksi reissu siirtyi eiliselle. Matkaan lähdettiin aamu päivästä ja kohteena meillä oli lähinnä askarteluliikkeet, sillä Vaasasta löytyy vain Tiimari ja Sinooperi. Kyseiset liikkeet eivät todellakaan täytä niitä vaatimuksia mitä odotamme askarteluliikkeiltä.

  Seinäjoelle päästyämme menimme ensimmäiseksi katsomaan Super Sportin tarjonnan ja sieltä löysinkin itselleni hupparin miesten osastolta. Olen jo jonkin aikaa etsinyt sopivaa hupparia, mutta naisten mallit ovat yleensä tyköistuvia tai liian lyhyitä/pitkiä, ja tämä yksilö oli kriteerieni mukainen eli löysä, rento, alessa ja joka on helppo vetää päälle iltojen viilentyessä. Tämän jälkeen suuntasimme Taitopuoti Paperinauhaan ja Näpsäkkään josta löysinkin tuotteet mitä minulla oli hakusessa ja kyllähän sitä muutakin tarttui matkaan.

Leimasimia, kuviollisia papereita ja pala puuvillakangasta

Niittejä, siemenhelmiä ja leikekirja

Huppari ja cap

  Itse kukin on varmaan huomannut kuinka lippikset ja capit ovat tulleet uudestaan muotiin. Olenkin jo loppu keväästä tilannut pari lippistä netistä itselleni, mutta capeja olen vain seuraillut muilla. Nyt sitten kävimme BigPointissa ja sieltä löysinkin silmää miellyttävän ja vielä minulle sopivan capin jonka pienen harkinnan päätteeksi ostinkin ja hienosti viihdyin se päässä loppu matkan ajan. Muutaman mutkan kautta siirryimme tankkaamaan vatsamme täyteen Amarilloon. Itse söin kesälistalta Pulled pork sandwichin ja juomaksi otin Somersby päärynän ja (edellisellä kerralla kun olimme Sjoella Amarillossa syömässä, ruuissa kesti sen verran pitkään, että saimme ilmaiset juomakupongit joilla lunastinkin itselleni nyt) mansikkamargaritan. Ruoka oli aivan älyttömän hyvää ja suosittelenkin kokeilemaan sitä jos joku ei ole vielä testannut.

Magic Fries + valkosipuli-jalapeno dippi ja Pulled pork sandwich

Mansikkamargarita ja Fantasia

  Ruokailun jälkeen kiersimme vielä Torikeskuksen, Epstorin ja Citypihan, jossa oli uutena tuttavuutena minulle liike nimeltä Pompshop. Siellä myytiin merkkejä kuten Toms, Makia, Costo ja Havaianas ja itse en ole näitä merkkejä ainakaan Vaasasta löytänyt. Meinasin ostaa liikkeestä Niken sneakerit, mutta tulin loppujen lopuksi toisiin tuloksiin. Vielä ennen kotiinpäin lähtöä kävimme herkuttelemassa Spice Icen fantasia jäätelöillä. Kotiin päästyä ilta tuli vietettyä sohvalla telkkua katsellen ja rentoutuen.

  Sellainen oli minun tiistai päiväni.

P.s. Jouduin kirjoittamaan teksin kahdesti kun kone päätti vetää tenät.
P.p.s Anteeksi kuvien huonohko laatu, ne on otettu puhelimella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti