tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kesäloman alku

  Kun on vuoden ympäri töissä niin on kiva päästä välillä lomailemaan ja lomani alkoikin viime viikon torstaina. Kovin lomalta vielä ei ole tuntunut, sillä heti torstaista alkaen oli meno päällä. Torstaina olin päättänyt lähteä kaupungille aleja kiertelemään, sekä hankkimaan tarvikkeita viikonlopulle. Torstain iltana kävimme kihlattuni kanssa vihdoin katsomassa Hangover 3 elokuvissa. Kyllä vain sekin elokuva oli hauska vaikka ensimmäinen osa paras olikin.

  Provinssirock oli viikonloppuna ja olin koko kevään miettinyt mennäkkö vai olla menemättä. Loppujen lopuksi halusin päästä provinssiin ainakin perjantaiksi vaikka ilman seuraa. Perjantai iltapäivästä laitoinkin itseni ja kassin kuntoon, hyppäsin 14:25 bussiin, kiirehdin kaupan ja pankkiautomaatin kautta 15:20 lähtevään junaan. Tiukkaa meinasi tehdä mutta kerkesin. Seinäjoella bussilla festari alueen ulkopuolelle ja siellä tapasin siskoni ystävät joiden kanssa vietin perjantain alueella. Ennen porttien aukeamista vietimme aikaa ulkopuolella juoden ja jutellen ja seitsemän paikkeilla aloimme siirtyä alueelle. Itse halusin päästä katsomaan Bastillea, Pmmp:tä ja Steve Aokia. Kaikki näistä kolmesta ylitti omat odotukseni. Steve Aokin jälkeen suuntasimme narikan kautta yöpymis paikkaamme.

  Pe-la yön heräilin useasti ja nousin jo aamupäivällä. Junalla suuntasin takaisin Vaasaan 13:38. Lauantai päivällä kävin kihlattuni N:n kanssa hänen isän luonaan kunnes vein N:n takaisin kotiin kaverinsa kanssa. Itse suuntasin pian takaisin hoitamaan N sisaruksia. Eli sillä välin kun N ryyppäsi kotona ja N isä kavereineen omassa kotonaan, itse hoidin 6, 4 ja 2 vuotiaita ihania muksuja.
Sunnuntaina pääsin nukkumaan 5 jälkeen aamuyöstä ja herätys oli 9 jälkeen, sillä suuntana oli N serkun konfirmaatio ja rippijuhlat. Iltapäivällä päikkärit ja illalla suuntana Vöyri. Siellä tapasimme N vähä kaukaisempia sukulaisia, sekä pari sukulaista jotka tulivat Kanadasta katsomaan mistä heidän juurensa tulevat.

  Tänään olenkin päässyt paremmin viettämään lomaa vain nukkumalla myöhään ja rauhoittumalla tapahtuma rikkaan viikonlopun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti