keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kahvakuula

  Kahvakuulailu on jo muutaman vuoden ollut pienoinen trendi ainakin jollakin tasolla, vaikka siitä ei mahdottoman paljoa olekaan osunut juttuja ainakaan omaan silmääni. Laji on kiinnostanut minua ainakin kokeilu mielessä suunnilleen yhtä kauan kuin olen ollut tietoinen lajista, mutta itse kuulat ovat melko kalliita joten en ole raaskinut investoida semmoiseen. Myöskään salilla ei ollut alkuun kuulia ja kun niitä tuli, olisin toivonut ryhmäliikunta tuntia, jotta oppisi aivan perusliikkeet ja oikeat tekniikat niiden tekemiseen.

  Salilla on vissiin jo pidemmän aikaa ollut kahvakuula tuntejakin, mutta teen lähinnä ilta töitä niin en ole päässyt kokeilemaan. Toukokuussa kohdalleni osui mahdollisuus päästä kokeilemaan lajia, sillä salilla järjestettiin lisenssi koulutus ja he tarvitsivat harjoitus asiakkaita. Tunti oli ihan kiva ja siellä opastettiin lähes kädestä pitäen kaikki liikkeet ja sain vielä vinkkejä oikean kokoisen kuulan hankintaan, sekä oman pienen harjoittelu ohjelman.

  Kyseisen tunnin jälkeen olen kovasti tahtonut hankkia oman kahvakuulan, mutta hintansa puolesta se sai odottaa hetken. Noin puolitoista viikkoa sitten Citymarketissa oli kaikki kahvakuulat -20% niin pakko oli käyttää tilaisuus hyödyksi. Ostin Karhun vinyylipinnotteisen 8kg kuulan jolle tuli hintaa noin 30€. Tässä on ollut niin paljo ohjelmaa niin vasta tänään avasin kuulan paketista ja tein pienen kokeilu treenin samalla kuin katsoin Suurimman pudottajan netistä. Huomenna luultavasti ja toivottavasti tuntuu keskikropassa sekä käsivarsissa. Nyt kun vielä jaksaisi harjoitella kuulalla pari kolme kertaa viikossa.

  Minulla on paha tapa innostua asioista ja sitten kun innostus loppuu se jääkin kokonaan tai toinen pää on, että innostun ja teen liikaa tai haluaisin tehdä, mutten jaksa aloittaa tai saa aikaseksi. En varmaankaan ole ainut tällaisten ongelmien kanssa, mutta nyt olisi tarkoitus saada nostettua kuntoa hiukan, vahvistaa lihaksia ja kiinteyttää kroppaa hieman.

  Kuulailun lisäksi kävin tänään illalla kävellen kaupassa, mutta näihin liikunnallisiin kuviin ja tunnelmiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti