perjantai 21. marraskuuta 2014

Kullan kimallusta ja korujen säihkettä Cocktail illassa

  Pääsin eilen viettämään erittäin mukavaa iltaa yhdessä kanssa bloggaajien seurassa sillä meille oli järjestetty paikalliseen Kultasepänliike Salkariin Cocktail ilta. Liike on perheyritys ja se perustettu 1866 aluksi Venäjälle Pietariin mistä se on myöhemmin lähtenyt sotaa pakoon. Korujen ollessa varastossa Helsingissä sodan painaessa päälle oli liike haluttu mahdollisimman kauas itärajasta, jolloin se päätyi vuonna 1941 Vaasaan ja on täällä toiminut siitä asti. Yritys on toiminut lähes 150 vuotta ja on pysynyt koko ajan samalla perheellä ja tällä hetkellä liikettä pyörittääkin jo viides sukupolvi. Nykyisellä paikallaan liike on toiminut viitisen vuotta ja liikkeeseen on juuri tehty pieni kasvojen kohotus.


  Illan aikana pääsimme ihailemaan liikkeen tuotteita ja kuulemaan niistä myös tarkemmin. Kuten monia muitakin, itseäni kiinnosti ehdottomasti eniten Thomas Sabon Karma Beads positiivisen energian korumallisto, joka koostuu kymmenistä erilaisista helmistä, jotka taas koostuvat 925 sterling hopeasta, puolijalokivistä, zirkoneista sekä 18 karaatin kultauksista. Thomas Sabolta löytyi monia muitakin ihania tuotteita. Ostin itselleni Karma beads sarjan rannekorun, josta tulen kertomaan lisää myöhemmin.

Salkari ainoana Suomessa myy käsintehtyjä Elf Craftin miesten koruja.
Tässä on setti joka lähtee arvottavaksi. Helmen voittaja saa valita makunsa mukaan.

  Nyt teillä lukijoilla olisi mahdollisuus saada omakseen kahden rannekorun setti Thomas Sabon Karma beadseja. Yksi iltaan osallistuneista blogeista saa setin arvottavakseen lukijoilleen, mutta se edellytää teidän, lukijoideni apua. Se jonka blogin kautta tulee marraskuun lopun aikana eniten käyntejä Salkarin nettisivulle saa siis setin arvottavaksi. Eli jos Thomas Sabon rannekorut kiinnostavat, kannattaa klikata Kultasepänliike Salkarin sivuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti