tiistai 24. helmikuuta 2015

No se äitiyspakkaus

  Jokainen joka on tänään ollut netissä tai seuraa uutisia, on ihan varmasti nähnyt tai kuullut, että uusi, vuoden 2015 äitiyspakkaus on julkistettu tänään. Vaikka äitiyspakkaus ei ole minulle ajankohtainen hankinta, on tämä silti pienen lapsen äidille mielenkiintoinen uutinen.
  Uusi pakkaus lähtee kiertoon vasta kun vanhat ovat loppuneet ja reilu vuosi sitten puheena ollut pakkauksen vaihto mahdollisimman lähellä vuoden vaihdetta on ainakin omasta mielestäni huonosti lähtenyt käyntiin. Maaliskuu alkaa ihan juuri ja edellisiä pakkauksia on siis edelleen jaossa ja viime vuonna pakkaus vaihtuikin vasta maaliskuussa. Kelan pitäisi laskea uusiksi nuo määrät mitä pakkauksia tehdään vuodessa, jotta pakkauksen vaihtoon päästäisiin vuoden vaihteessa .

  Mutta sen uuden pakkauksen sisältö. Pakkaus sisältää samoja tuotteita kuin aiemmissakin pakkauksissa, mutta uutuutena 2015 pakkauksessa on perusvoiteen korvaava nännivoide, digitaalinen kuumemittari sekä ihana pöllökuosinen kuolalappu. Mitä pakkauksen väreihin tulee, olen pettynyt. Kamalia retrovärejä eikä mitään tyttömäistä. Jos pakkauksessa kerran on sinistä,  vihreää ja ruskeaa, saisi siellä mielestäni olla myös jotain punaisen sävyjä. Värit ovat siis mielestäni erittäin poikamaisia. Haalari on ällöttävän vaaleansininen ja saa siitä miinusta, mutta plussaa haalari saa sen muunneltavuudesta, jolloin se sopii paremmin joka vuodenajan lapsille.
Kaikki kuvat Kela

Makuupussiin taas on ihana. Hyvä väri, sekä ihana kuvio. Kevyen toppapuvun kettu kuvio ja pupu kuvioiset sukat ja hanskat ovat myös ihanat. Useimpien vaatteiden kuviot ovat ihan mahtavia, mutta värit tosiaan eivät. Ihaniin kuuluvat myös pussilakana, kuolalappu sekä uusi purulelu.

  Mitä piditte uudesta pakkauksesta?

5 kommenttia:

 1. Tykkään vain makuupussista joten meille avustus rahana=D

  VastaaPoista
 2. hei ihana postaus, mutta maaliskuu - ei maalliskuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäiseen kiitos, toiseen; tiedän, virhe vain sattunut

   Poista
 3. aivan ihana tää uus pakkaus, paljon enemmän mun makuun mitä esikoisen vm.2013 oli :) otettiin siltikin tällä kertaa avustus rahana kun esikoiselta kaikki vielä tallessa, vaikka kieltämättä kutkutti kyllä pakkaus aika paljon :) Ja kun ihan satavarma en ollut että kerkiänkö saamaan vuoden 2014 vai 2015 pakkauksen! :) terv. laura ja masu 29+0! :)

  VastaaPoista