perjantai 13. helmikuuta 2015

Ensimmäistä kertaa yökylässä

  Sunnuntain postauksessa mainitsin Victorian jääneen viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa yöksi hoitoon. Tämä sen vuoksi kun halusimme N kanssa lähteä Seinäjoella järjestettyyn Manicrun juoksutapahtuman yhdessä parin kaverin kanssa ja olla siellä hotellissa yötä. Saimme siis mahdollisuuden lähteä myös viihteelle illalla.

Yleiskuvaa Manic runista. Lisää kuvia Manic runin fb -sivuilla.

  Osa jättää lapsensa ensimmäistä kertaa yökylään jo ihan pienenä parin kuun iässä, mutta itsehän en ole kuulunut tähän joukkoon. Mielestäni nykyään liian helposti ja tosi aikaisin viedään vauva hoitoon isovanhemmille ja otetaan sitä omaa aikaa. Tämä vauva vuosi on kumminkin niin lyhyt aika, että ei meillä ole ollut kiire jättää neitiä koko ajan johonkin hoitoon sillä sitä omaa aikaa kerkeää ottaa myöhemminkin itselle. Päivisin neiti on joitakin kertoja ollut hoidossa kun olemme käyneet syömässä tai esimerkiksi syksyllä kun N oli töissä toisella paikkakunnalla ja minulla oli kerran viikossa kurssi eikä N kerennyt kotiin ennen kurssia. Yökylään en ole halunnut neitiä aikaisemmin viedä mihinkään sillä edelleen imetän osittan, toisaalta en ole edes malttanut venyttää "napanuoraa" vielä niin paljoa. Olisihan se tehnyt ehkä parisuhteelle välillä hyvää olla vain kaksistaan, mutta me ollaan pärjätty näinkin. Koska neiti on melkein vuoden vanha uskalsin ja osittain halusinkin viedä tytön tässä vaiheessa yökylään.

Muru  fammun luona :)

  Kun jätin tytön hoitoon jännitin jonkin verran kuinka sujuu, mutta kaikki oli mennyt oikein mallikkaasti ja kuulemma saa tulla muulloinkin yökylään. Meilläkin oli ihan mukavaa reissussa. Se on eri asia toki meneekö muilla kerroilla yhtä hyvin.

Koska teillä on lapset jätetty ensimmäistä kertaa yökylään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti