maanantai 9. helmikuuta 2015

1 - vuotis synttäreiden suunnittelua

  Victorian 1v. synttäreitä tullaan juhlimaan parin viikon päästä ja olen hurjasti yrittänyt suunnitella juhlia valmiiksi etukäteen. Paikalle kutsutaan vain ihan lähimmät sukulaiset, jotta tupaan mahtuu kaikki kerralla. Samalla juhlistamme myös (lähinnä nimellisesti) tämän oman asunnon tupareita, sillä niitä ei ole aiemmin keretty pitämään vauva vuoden aikana.

Alunperin ajattelin, ettei synttäreistä mitään isoja tule eikä tarvitse olla mitään mahtipontista teemaa ja hurjasti koristeita ja muuta, mutta luin jostain hyvän kommentin tai blogikirjoituksen, että miksi ei. Onhan nämä sentään tytön ihka ensimmäiset syntymäpäivät, joten miksi ei panostaisi niihin enemmän vaikka hän ei niitä itse tulisikaan muistamaan. Silti synttäreillä ei ole mitään varsinaista teemaa, kuten Frozen tai Minni hiiri tai muuta sellaista, mutta sanotaanko, että olen pyrkinyt kasaamaan tiettyjä värejä yhtenäistämään juhlien ilmettä. 

Suunniteltavaa riittää vielä minun ja V:n pukeutumisen, koristeluiden sekä tarjottavien kanssa, mutta enköhän saa kaikki (toivottavasti) tehtyä ajoissa.

  Tällä hetkellä hankittuna on paperipillejä, kertakäyttölautasia (koska tiskaus ja astioiden määrä), ihania muovisia maitopulloja (en tiedä tuleeko näille edes käyttöä), ilmapalloja, pöytäliina ja kakkukynttilä.

Kuvat ja tuotteet ostettu Juhlamaailman ja Juhlahumua verkkokaupasta.

4 kommenttia:

 1. Minä rakastan järjestää juhlia! Harmikseni mies ei, ja hän koittaakin aina hidastella minua :-D Juuri juhlittiin ristiäisiä, ja nyt joudun odottamaan neidin 1vuotis päivää 10 kuukautta!
  http://xmasbabyjohsuo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niin minäkin ja varsinkin tulevaisuudessa tytölle kavereineen olisi kiva järkkäillä kaikennäköistä. Sun pitää pitää puolivuotis kekkerit välissä niin ei tuu liian pitkää odotusta :P Ihana nimi tuli teidän tyttöselle.

   Poista
 2. Juhlien järjestäminen on ihanaa, tykkään tosi paljon! Meillä on myös nuo muoviset maitopullot ja ne on aina käytössä kun on kavereita enemmän kylässä ja laitetaan herkkuja pöytään. Niillä saa niin nätin kattauksen, mutta kannattaa muistaa ettei laita tiskikoneeseen ;) Nimimerkillä muutaman pullon uudelleen muovaillut

  Lastenhuoneenkapina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hyvä vinkki, en tiedä oisinko edes hoksannut olla laittamatta niitä tiskikoneeseen :)

   Poista