tiistai 2. syyskuuta 2014

Kirpputorin aarteita

  Mennyt viikonloppu oli täynnä kirppisten kiertelyä pitkästä aikaa. Normaalisti seurailen vain erinäisiä facebook kirppareita löytöjen toivossa, mutta viime viikolla lähdin itse ihan perinteisille kirpparille kiertämään. Perjantaina tein pari löytöä virtuaalikirppariltakin ja meille kotiutui viikonlopun aikana niin Stokken Tripp Trapp syöttötuoli sekä siihen sopiva Baby set.

Suuntasin perjantaina alkuillasta toiselle puolelle kaupunkia Suvikirppikselle. Tarjonta ei tällä kertaa ollut kovin hääppöinen, mutta löysin sieltä kumminkin Victorialle muutaman jutun ja itselle yhden paidan.

Lauantaina kun N suuntasi muuttoavuksi niin minä menin anoppini kanssa viemään Spr:lle tavaraa ja katsastamaan pikaiseen paikan läpi. Eipä sieltä ole tavara mihinkään kadonnut ja vaatteita on hurjasti. Raskausaikana meinasin sieltä jotain ostaa, mutta hinta oli melkein samaa luokkaa kuin uudella vaatteella, joten jäi ostokset tekemättä. Spr:ltä suuntasimme läheiseen Adamiin&Ewaan joka on muuten listattu elokuun Kotivinkissä Vaasan parhaaksi kirpputoriksi. Monet kerrat olen sieltäkin lähtenyt tyhjin käsin, mutta en tällä kertaa. Olisin halunnut mielelläni kotiuttaa eräästä pöydästä useammankin Po.pin vaatteen kun olivat edullisia, mutta silmääni häiritsi niin kovasti niissä oleva pesuhahtuva, että jätin tuotteet hyllyyn. (Onko jollain niksiä millä pesuhahtuvan saa pois vaatteista, jos siis saa?) Löysin kumminkin Victorialle aika reippaasti kivoja vaatteita ja enemmänkin olisin voinut kantaa kotiin, mutta vähän piti himmata tuon rahan menon kanssa.

Sunnuntaina suuntasin aamupäivällä hakemaan aiemmin mainitsemani Stokken Baby setin ja samalla reissulla poikkesin Mustasaaren parhaaksi rankatulla kirpputori Fyndiksellä. Koska se on meidän lähikirppis, tulee siellä vierailtua useammin kuin edellä mainituissa joten aina ei niitä löytöjä tule tehtyä täältäkään. Tällä kertaa myös täältä(kin) lähti matkaan jotakin pientä.

Stokke Tripp Trapp ja Baby set
Suvikirppiksen ostokset yht. 8,50€
Adam&Ewa 9€
Adam&Ewa 6€
Adam&Ewa Po.p WF haalari 30€ ja pipo 5€
Fyndis 2 verhoa, body ja Lamaze lelu 13€

5 kommenttia:

 1. Kaikista paras viikonloppu on se, kun saa rauhassa kierrellä kaikki lähialueen kirpparit läpi, RAUHASSA! :) Mä en yleensä koskaan löydä Adamista ja Ewasta mitään. Suvikirppikseltä kylläkin. Mutta sehän on tietty niin tuurista kiinni. Mutta sä olet tehnyt hyviä löytöjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä. Toisaalta vaikka pieni oli mukana niin ihan leppoista meno oli kumminkin. Itsellä myös ollut tuo että harvoin tekee löytöjä A&E:sta.

   Poista
 2. Vitsi mitä löytöjä!! Pitäis kyllä kanssa pitkästä aikaa mennä kirppikselle :) Meillä käytössä muuten pesuhahtuvan poistoon nypynpoistaja, lähtee kyllä pahimmat nypyt tosi hyvin!!

  http://www.gigantti.fi/product/kodin-tuotteet/kodintarvikkeet/OBH2010/obh-nordica-nypynpoistaja-2010

  VastaaPoista
 3. Mietin päässäni et tuun kirjottaa "VITSI MITÄ LÖYTÖJÄ" ja sit luin ylemmän kommentin :D Mutta siis, VAU, mä en ikinä löydä mitään kirppareilta.. Siihen tarvitaan kyl jotain silmää mitä mulle ei oo suotu :)

  T. Korinna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan kirppikseltä ei kyllä löydy mitään, toisinaan tulee tehtyä hyviäkin löytöjä.

   Poista